mf

ponudba  :   nasveti Maja Farol  :   primeri  :   svetovalci  

Odločitve, povezane z bivanjem, imajo ključen vpliv na kakovost posameznikovega življenja, porabo časa in izdatke. Po podatkih SURS* je kar 43,1 % izdatkov gospodinjstev posredno ali neposredno povezanih z bivanjem. Sem sodijo izdatki za nakup, vzdrževanje in obratovanje nepremičnine, hkrati pa tudi transportni stroški. Slednji so namreč odvisni predvsem od lokacije bivanja. Kljub izjemnemu vplivu, ki ga imajo na posameznikovo življenje odločitve, povezane z bivanjem, je sodelovanje strokovnjakov pri njihovem tehtanju presenetljivo omejeno.


Z Nasveti Maja Farol dajemo člani skupine strokovno pomoč pri najrazličnejših odločitvah, povezanih z bivanjem. Kljub temu, da praviloma pomembno vplivajo na posameznikovo življenje in finance, tovrstne odločitve ne zahtevajo nujno časovno obsežnega angažiranja strokovnjakov. Včasih zadostuje zgolj ogled situacije in poglobljen razgovor z naročnikom. Pogosto je rezultat takega sodelovanja manjši izdelek, morda skica ali informativni izračun, ki naročniku omogoča sprejeti bolj premišljeno odločitev.


Zavedamo se, da so tradicionalni modeli ponudbe storitev povezanih, z bivanjskimi odločitvami, manj primerni za večino situacij, ki so za posameznega naročnika lahko ključne. Naš cilj je ponudba storitev Nasveti Maja Farol v majhnih paketih, ki naročniku omogoča jasno predstavo o obsegu sodelovanja. Rezultat sodelovanja z nami so učinkovite, kakovostne in cenovno dostopne rešitve. Z udeležbo strokovnjaka pomembno vplivamo na razvoj prostora in visoko kakovost bivanja.


Prikaz izbora zaključenih primerov Nasvetov Maja Farol prikazuje ilustracijo tipičnih situacij, rezultate sodelovanja in pričakovane obsege storitev.

Paketi za najbolj pogoste situacije pri nakupu in prenovi nepremičnin.
PONUDBA PAKETOV
Niste prepričani, kateri paket je za vas najbolj primeren? Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali!
POVPRAŠEVANJE
Za kratka vprašanja brez ogleda nepremičnine oziroma pregleda dokumentacije izpolnite spletni obrazec. Brezplačen odgovor boste prejeli v kratkem.
SPLETNI NASVETI
PRENOVA HIŠE
ZADNJI PRIMER
© Maja Farol, 2024. Ponovna raba dovoljena pod pogoji uporabe.